Rindukan Kekasih Lama







                               

Hye All . . . gambar kt atas tu spew ? tu la kami yg sweet . . . MOHD AMIRUL BIN ANUAR seorang lelaki yang simple , penyayang , open-minded , care & banyak lagi . . atitude dye xley gambar melalui perkataan . . .dye sangat sweet . . . saya jatuh aty dengan dah lama sejak kite jadi frenx dlm fb <3

"Kenapa hang break dgn dye ?"  "Bukan famili hang dengan dye dah taw hbgan hang ?" soalan yang besa dengar bila mula2 break dgn dye . . . aku just boley jwab , maybe xdew jdoh . . kalau adew jodoh , jmpe jgak balik . . .yang paling aku rindu saat bersama dye . . kami jarang ptus msg . . . phone xprnh jauh dri tgn . . . .  saya xpernah rasa rindu kt awak sbb awak xprnah xmsg sya , xprnh xjmpe sya . . awak la lelaki yang bertaktha di aty sya . . . 

pernah adew sekali tu , saya msg dgn awak . . 

mama : pa syg ma x ? jjur dgn ma 

papa : pa syg sgt2 kt ma . . . npew ma ?

mama : mama xmaw khilangan papa jew . . i love you so much 

papa : papa pun sma . . . i love you too mama . . . muah . :*

mama : klau ex-girl pa mai cri pa balik mcm anew ? 

papa : pa kan dah adew ma ? buat apew p kt org laen yg dah lme tgglkan pa ? 

mama : tapi dye knai pa lbih awai dri ma . . . klau dye mntk pa dri ma, ma xtaw nk buat apew pa . . . maybe cinta niew bkn milik kitew 

papa : mama ?! papa akn gtaw kt dye tu , yang aty pa bkn adew pde pa dah tapi adew kt aty ma. . . ma dah curi pa . . . pa akan gtaw yg aty pa adew kt IESYA AZHARI . 

mama : btui pa ? jgn tipu ma taw . . ma sygkan pa sgt . . . iloveyousomuchdamnfuck . :*

papa : mama jgn isaw la . . . papa sygkan hbgan kitew . . 

mama : ckup 4taun kite couple , pa msuk mminang ma taw ? ma xmaw org laen msuk mminang ma sblum pa . . . 

papa : yew syg . . . pa nk msuk mminang skrang xley lgi cbb ma bdak skola lgi . . pa xdew keja ttap lgi . . . pa jnji ma akn jdi isteri pa jgak . . <3

mama : thanxs pa cbb stia & percayakan ma . . . ma xkan mnduakan pa . . . mama syg pa . :*

papa : brpew kali nk gtaw yg mama sygkan papa ? ingt pa nyanyuk kew ? haha  . :D

mama : jangan letih mencintaiku <3 

papa : kehilanganmu berat bagiku  :'( <3  

tu la msg yg paling aku ingt dri dye . . . aku syg hang la bdoh ! aku rindu sgt kt hang . . . ! aku dah berubah ikut aty aku & semua janji aku kt hang ! 

Kembali la balik kt aku ! aku perlukan hang ! ramai cakap yang hang niew SKEMA , so do i care ? asalkan aku bhgia apew slahnya ? btui x ? 

Kalau ikutkan mlut org , kite xkan prnah bhgia . . mlut org xley kite ttup . . . so ? wat lex sdah la . . . senyum dan hadapi dengan tenang . . . 

 miss you papa . . . . present dri pa , mama stay simpan . . RAYBEN , BAJU PINK , JAM , FRAME GAMBAR , BEG PINK , & BAJU KURUNG YANG MAMA EFFA BUATKAN UTK SYA . .. sya stay pkai . . . 

andai papa pinta perpisahan , akan ku relakan asalkan kau bahagia dengan si dye . . :'(

miss you papa 

mohd amirul bin anuar 

11/02/2011 - 29/02/2012 

  

2 comments:

  1. sokeyy dx..insyaallah,if de jdohh mesti akn jmpe balik dia ya^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete